Om JSS

Om JSS utveckling i korthet

JSS är ett familjeföretag och bildades 1992 i Alvhem av nuvarande ägaren Jonas Stenborg. JSS har på dryga 25 år utvecklats från ett mindre enmansföretag till att idag vara ett av västra Sveriges största stålkonstruktioner och svets.

1993-1995
Två nya medarbetare samt 1994 en flytt till större lokaler i Alvhem.

1996-2000
Sju nya medarbetare och från 2000 till i dag tolv nya medarbetare. År 2000 flyttade vi dessutom till nya mycket ändamålsenliga lokaler om 900 kvm i Älvängen.

Hösten 2016 köpte vi större verkstadslokaler i Surte om 1800 kvm.

Ända sedan starten har JSS haft en inriktning mot konstruktioner i stål, en profil som ligger fast om än något breddad. Exempel är tillverkning och montering av stålstommar, trappor, räcken, åkattraktioner, service arbeten, skärmtak till bensinstationer och ombyggnation.

En stor del av vår verksamhet äger rum i egna verkstadslokaler om 1800 kvm, inredda för att hantera allt inom svets, smide och tunga lyft. JSS arbetar med material som plåt, rör, aluminium och rostfritt, men även andra material kan hanteras. I samarbete med våra kunder tar vi fram de bästa och mest lämpade lösningarna för varje projekt, genom personlig kontakt, kunskap samt engagemang. JSS hanterar allt från verkstadstillverkning till större monteringar/konstruktioner på annan ort. För nuvarande är vi 21 anställda.